Tu cum te pregătești să întâmpini oportunitățile?

Noroc?

Norocul este locul în care oportunitatea întâlnește pregătirea!

Tu cât de norocos ești?

Vom Fi Alături de Tine la Fiecare Pas Efectuat

Echipa noastră de recrutare formată din studenți care se specializează în aria resurselor umane îți stă la dispoziție cu informații și răspunsuri pentru orice nelămurire sau neclaritate pe care o poți avea în procesul de admitere în Academia de SkillsUP #EuGândesc

1

Vorbește cu un Recruiter

Ia legătura cu oricare membru al echipei de recrutare pentru a primi asistența necesară în completarea formularului de aplicare.

2

Pregătește-te să Gândești

După confirmarea și validarea formularului de aplicare, vei primi pe mail un Assessment (un chestionar cu mai multe întrebări pre-interviu). Oferă cele mai sincere răspunsuri.

3

Participă la Interviu

După ce sunt analizate răspunsurile tale de la întrebările din Assessment, vei primi un email cu programarea la un interviu video.

4

Convinge-ne că meriți

Ultimul pas este cel în care ne convingi că meriți timpul, atenția, cunoștințele și energia întregii comunități #EuGândesc.

Simplu?

Specializări

Content Writer

Social    Media

Optimizare SEO

Web Design

Podcast Editor

Public Relations

Analist Indicatori Market

Procedurare Business

Bugetare Financiara

Event Planner

Fund Raiser

Project Manager

Specialist HR

Graphic Designer

         Tutore

Specializări Disponibile pentru Aplicare

Content Writer

Remote 

Voluntarul ajută la crearea unei comunități de cititori în jurul său, la creșterea autorității site-ului pe Google și la crearea unui conținut atractiv și actual.

Social Media

Remote

Este responsabil cu dezvoltarea și managementul conținutului pentru platformele sociale ale proiectului #EuGândesc. Coordonează activitățile ce țin de promovarea în comunitățile online cu scopul de a atrage un număr cât mai mare de ascultători, participanți.

Public Relations

Remote

Junior PR-ul se ocupă de căutarea invitaților și este mereu în contact cu moderatorii și echipa de producție, scopul acestuia fiind să păstreze o comunicare eficientă între echipa de producție, moderatori și invitați, și de asemenea de a creea o strategie de PR și Comunicare de succes pentru a aduce mai mulți ascultători și invitați canalului.

Event Planner

Remote

Organizează şi coordonează împreună cu alți studenți voluntari, evenimentele organizate în cadrul proiectului #EuGândesc, cum ar fi: evenimentul anual de educație, round tables disscusions, sesiuni de debate cu public sau virtual summit-uri pe tematici de marketing.

Resurse Suplimentare

Tu Inspiri Romania

Mentori de Romania

Ayn Rand Centre Romania

Date Contact

  • hr@eugandesc.ro
    (+40)737.444.563