Specializare Content Writer

remote
Aplică acumAlte specializări

Descriere Specializare Content Writer

Voluntarul ajută la crearea unei comunități de cititori în jurul său, la creșterea autorității site-ului pe Google și la crearea unui conținut atractiv și actual.

 

Responsabilități

 • Crează articole relaționate emisiunilor de podcast și shownotes pentru emisiunile de podcast ale proiectului în conformitate cu strategia SEO și în baza unor keyworduri relevante;

 • Realizează alături de Coordonator și Project Manager strategia SEO de content a canalului în care activează;

 • Face research temeinic pentru conținutul articolelor pe care intenționează să le publice sub propria semnătură;

 • Îndeplinește alte sarcini relevante și relaționate cu specializarea sa, atribuite de către Coordonatorul de Content sau de către Project Manager.

   

Cerințe

 • Student licență/master;
 • Cunoștințe de operare PC;
 • Skill-uri de comunicare;
 • Spirit de echipă;
 • Deschis la nou;
 • Cunoașterea gramaticii limbii române.

Alte specializări în #EuGândesc SkillsUP Academy

Specializare Social Media

Remote, România

Specializare Podcast Editor

Remote, România

Specializare Procese & Proceduri Business

Remote, România

Specializare Public Relations

Remote, România

Specializare HR

Remote, România

Specializare Analist Indicatori Marketing

Remote, România

Specializare Organizator Evenimente

Remote, România

Beneficii

Lucru în Echipă

Ai posibilitatea să înveți practic cum să devii un foarte bun jucător de echipă, aplicând în proiectele în care vei fi implicat, tehnici și informații speciale. Postura de angajat nu mai este o postură a viitorului. Postura de membru într-o echipă de proiect, este o postură a viitorului.

Time Management & Productivitate

Însușirea tehnicilor de prioritizare a activităților și organizarea agendei de lucru sunt aspecte extrem de importante în viața unui profesionist, manager sau antreprenor. Se învață doar pus în contextul potrivit și ghidat corespunzător.

Cunoaștere de Sine & Dezvoltare Personală

Nu orice informație despre tine se numește cunoaștere de sine. Ai nevoie de teste specifice legate de punctele forte și de trasăturile de personalitate, ai nevoie să știi cum să îți pui în valoare autenticitatea ta și cum să comunici, astfel, mai eficient cu alții.

Comunicare & Leadership

Planul tău de viitor include cumva poziții de management sau de conducere? Atunci vei avea nevoie de skill-uri de leadership. Abilitatea de a conduce prin influență nu se învață citind sau participând la cursuri, ci se învață aplicând.

Mediu de Calitate & Networking

Ai auzit de expresia cum că ești media celor 5 persoane cu care îți petreci cel mai mult timpul? Aici ai posibilitatea de a crește această medie, de a lega relații de durată și de creștere.

Experiență Practică Profesională

Ai nevoie de mai multă experiență practică în profesia pe care vrei să o urmezi în viață? Nu ești sigur că alegerea făcută este cea mai potrivită pentru tine și ai vrea să pivotezi către altă meserie? Poți obține experiența aici!

Beneficii

Interesat?! Stai de vorbă cu Echipa de Recrutare și stabilește un Interviu

Echipa de Recrutare a Academiei de SkillUP #EuGândesc te îndrumă și te ajută să parcurgi toți pașii necesari pentru a putea fi admis. Întreabă-i orice ai nevoie să știi și cu siguranță îți vor oferi cele mai bune răspunsuri.

Alte Specializări Disponibile

Specializarea Social Media

Remote – România – Vezi detalii specializare

Specializarea Analist Indicatori Marketing

Remote – România – Vezi detalii specializare