We need a New Type of TEACHERNew Type of STUDENT and New Type of EMPLOYER. WE challenge all of them to make the change.

Remunerație

#EuGândesc nu este remunerat, dar asta nu înseamnă că nu ai de câștigat. Nu primești bani, dar în schimb ai acces la resurse (cursuri, cărți), ai întâlniri saptămânale cu tutori, mentori, antreprenori, toate acestea ca tu să devii mai bun.

s

Prioritizează educația

De câte ori ți-ai spus că nu ai timp să te implici în diverse proiecte? Și noi am facut-o  de multe ori până să realizăm că educația este baza în toate. Nu mai amâna! Timpul trece indiferent dacă faci sau nu ceva cu el. E mai bine să-l investești în tine!

Fă ceea ce îți place

Cu toții ne dorim să descoperim ce  ne place, dar mai mult decât atât, căutăm să facem o meserie din asta #EuGândesc îți oferă oportunitatea de a pivota pe poziții care te pun în valoare, unde poți să-ți descoperi pasiunea și să-ți antrenezi abilitățile

Munca în echipă

Echipa #EuGândesc îți oferă o cultură organizațională unică unde mintea îți va fi provocată în sesiunile de brainstorming, iar spiritul menținut de serile de socializare unde poți cunoaște toți colegii #EuGândesc.

Diversitate

#EuGândesc nu poate fi rezumat într-un singur cuvânt, diversitatea proiectelor fiind o caracteristică a sa. Poți să afli detalii din culisele podcast-urilor noastre sau ce se întâmplă de fapt în spatele unui live pe Facebook.

g

Ieși din zona de confort

Ești timid? Îți este teamă să îți spui părerea? Petreci prea mult timp în zona ta de confort? Nu te îngrijora, suntem aici pentru tine.  Te vom ajuta să îți depășești limitele și să îți descoperi abilități pe care nici nu știai că le ai.

Antreprenorul din tine

Vrei să înțelegi mai bine piața muncii din România? #EuGândesc îți oferă posibilitatea să înveți strategii de business și să întâlnești antreprenori de succes din toată țară. Cunoștințele dobândite te pot ajuta să îți dezvolți propria afacere!

Mentorat

Știm cât de important e să ai pe cineva aproape care să te sprijine și să te ghideze în călătoria ta. Nu vei fi singur în aventura #EuGândesc! Vei avea un tutore ce se va asigura că timpul petrecut în proiect îți va fi de folos și vei evolua constant.

MEMBRI

DEPARTAMENTE

MENTORI

PROIECTE